KULINARIJOS STUDIJOS PASLAUGOS
Komandos formavimo vakarėliai
ZOOM vakarėliai
Gimtadieniai
Bernvakariai | Mergvakariai
Studijos nuoma filmavimams
Kviečiame gaminti kulinarinius pietus ar vakarienę su savo draugais bei kolegomis. Tai ne tik maisto gamyba kartu, bet ir tikras šou, pilnas juoko ir gerų emocijų, kurį veda vienas iš Kulinarijos studijos šefų.
Jei jūsų komandoje yra mėgstančių gaminti - pasisemsite gerų patarimų ir naujų idėjų. Jei jūsų komandoje yra daug maisto pristatymo platformų "auksinių" klientų, nebijokite - smulkiomis užduotėlėmis įtrauksime į smagų ir žaismingą gamybos procesą.
Renginys paprastai prasideda arba 12 val. dienos, arba 18 val. vakaro ir trunka iki 4 valandų. Pradžioje gaminame starterį, tuomet pagrindinį patiekalą ir desertą. Kulinarijos studijoje renginio metu veikia baras, galima užsisakyti alkoholinių gėrimu, gaiviųjų gėrimų, kavos, arbatos.
Kulinarijos studijoje komfortabiliai telpa ~30 žmonių. Itin draugiški kolektyvai pasispaudžia ir telpa daugiau.
GIAN LUCA DEMARCO
Italas virtuvės šefas Gian Luca Demarco po intensyvių studijų Italijos IFSE kulinarijos institute ir praktikos įvairiuose „Michelin“ žvaigždutėmis įvertintuose restoranuose Šiaurės Italijoje grįžo į Vilnių vadovauti „Kulinarijos studijai“. Tai – pirma tokio tipo kulinarijos mokykla Lietuvoje, kur susitinka maisto gaminimo entuziastai, pradinukai ir profesionalai. Gian Luca trykšta energija ir noru eksperimentuoti virtuvėje gali užkrėsti net prisiekusį pusgaminių mėgėją.
Renginio kalba: LT, EN
ARŪNAS STOŠKUS
Nuo paauglystės pradėjo domėtis kulinarija, iki to laiko maisto racione turėdamas tiesiog keptas bulves. Virš 25 metų jis profesionaliai dirba maisto srityje, o maisto gamyba jam yra ne tik pareiga, bet ir tikras malonumas. Kasdien džiaugdamasis šia veikla, Arūnas savo aistrą įgyvendina ne tik virtuvėje, bet ir kelionėse, nuolat ieškodamas naujų skonių ir netradicinių idėjų maisto gamybai. Šis kulinarijos meistras ne tik puikiai įvaldęs savo amato subtilybes, bet ir nuolat siekiantis inovacijų, skatinantis skoningą maisto kūrimą.
Renginio kalba: LT, EN
PAULIUS IR PAVELAS
Amandus restorane ilgą laiką dirbę talentingi šefai, buvo Deivydo Praspaliausko pagrindiniai pagalbininkai: Paulius, kuris turėjo gausią darbo patirtį Michelino restoranuose Anglijoje ir tapo geriausiu Lietuvos šefu, bei Pavelas, kilęs iš Latvijos, kuris taip pat įgijo reikšmingą patirtį dirbdamas restoranuose Anglijoje. Šie šefai gali jus išmokyti ne tik “Fine Dining” meno dalykų, bet ir prancūziškos virtuvės subtilybių.
Renginio kalba: LT, EN
JONAS RAMANAUSKAS
Virtuvės šefas ir prekės ženklo Barba food įkūrėjas, kuriam meilė maisto gamybai gimė dar vaikystėje leidžiant laiką su močiute. Kiek vėliau inžinerinių studijų metu iš bičiulio priimtas kvietimas dirbti picerijoje atvėrė kelius į profesionalią gamybą. Per daugiau nei dešimt metų maitinimo srityje jis sukaupė patirtį bei išbandė įvairių kultūrų virtuves, nuo itališkos iki angliško stiliaus. Darbinės patirtys įvairiuose restoranuose ir šefo pozicija išvykstamojo maitinimo įmonėje per laiką atvedė iki svajonės turėti savo verslą. Nuo 2017 metų Jonas vysto savo prekės ženklą bei teikia privataus šefo paslaugas, o jam priklausanti išvykstamojo maitinimo įmonė siūlo pilnos apimties maitinimo sprendimus. Jonas tvirtina, kad kiekvienam būtina patirti magiškas istorijas prie stalo, o tai galima tik kuriant ir atrandant naujas maisto spalvas.
Renginio kalba: LT
MATAS PAULIKAITIS
Kilęs iš Klaipėdos, pradėjo domėtis kulinarija, stebėdamas tėvą, kuris virtuvėje kūrė stebinančius patiekalus. Jo kulinarinis kelias prasidėjo nuo mažų picerijų Anglijoje, tęsėsi darbe Lietuvoje, ir pasiekė viršūnes Vilniuje. Jis baigęs kulinarijos mokyklą ir dėl gero draugo įsitraukė į šią sritį. Du sezonus dirbęs La Pervalga picerijoje, jis susipažino su Gian Luca Demarco, kuris pakvietė jį prisijungti prie picų kepėjų komandos Vilniuje. Jau daugiau nei 10 metų Matas dirba maisto industrijoje, siekdamas nuolat tobulinti savo kulinarinius įgūdžius.
Renginio kalba: LT, EN
KRISTINA BARANAUSKAITĖ
Kaunietė Kristina, turinti graikų, gruzinų ir lietuvių kilmę, yra Gruzijos meno ir skonio namų įkūrėja. Jos aistra šios šalies kultūrai ir maistui leidžia jums giliau pažinti Sakartvelo tradicijas. Kristinos šeimos šaknys siekia Gruziją, o jos mama, kuri kilusi iš šios šalies, suteikė jai ypatingų įžvalgų į sakartvelų virtuvės paslaptis.
Renginio kalba: LT, EN
EDGARAS ASANAVIČIUS
Turintis ilgametę patirtį Londone, šiuo metu veda japonų virtuvės mokymus. Jo darbo kelias prasidėjo geriausiuose sushi baruose, kur ilgą laiką įgijo reikšmingą patirtį ir netgi vaišino žinomas asmenybes. Šiuo metu jis aktyviai dalyvauja Pinewood restorano veikloje. Mėgaujasi naujų patiekalų kūrimu ir domisi maisto fotografija. Edgaras ne tik dalijasi savo žiniomis su mokiniais, bet ir nuolat tobulina savo įgūdžius bei siekia aukščiausių maisto kūrimo standartų.
Renginio kalba: LT, EN
Galvojate organizuoti savo šventę Kulinarijos studijoje?
Susisiekite:
+370 610 21 169 arba info@kulinarijosstudija.lt