APIE GIAN LUCA DEMARCO
Karjera
Gian Luca Demarco yra kilęs iš Italijos, kur maistas yra neatsiejama kultūros dalis, vienas iš šalies regionų kulinarinių identitetų, čia gyvenančių žmonių pasididžiavimas ir didžiulis palikimas, perduodamas iš kartos į kartą. Maistas Lucos gimtinėje – tai kasdieninis džiaugsmas įprasminantis paprastas gyvenimo akimirkas.
Profesionali virtuvės šefo karjera prasidėjo baigus prestižinį kulinarijos institutą "IFSE" Italijoje. Luca greit buvo pastebėtas ir rekomenduotas aukščiausio lygio virtuvės meistrų pradėjo darbuotis Michelin įvertinimą turinčiuose restoranuose.
Šeima
Jau daugiau negu dešimtmetį visas Gian Lucos Demarco gyvenimas verda Lietuvoje. Gian Luca yra vedęs lietuvę Eglę ir turi tris vaikus: Magdą (11), Beną (10) ir Martiną (5). Demarco šeimyna yra įkūrę Kulinarijos studiją Vilniuje, prie kurios puoselėjimo prisideda net ir mažiausieji šeimos nariai. Luca džiaugiasi gyvendamas Lietuvoje, turėdamas mylimą žmoną ir vaikus, kuriems mėgsta skirti laiko, kartu keliauti.
Socialinė atsakomybė
Gian Luca Demarco dažnai prisideda prie Lietuvos kariuomenės savanorių maitinimo, nuolatos organizuoja maisto gamybą nepasiturinties žmonėms, padeda katalikų bendruomenei ir kitiems.